Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση

Η «ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση» είναι μια μη επεμβατική μέθοδος με Υαλουρονικό Οξύ και ιδανική για όσους επιθυμούν μια πιο ελκυστική μύτη, ένα αρμονικό προφίλ, χωρίς να χρειάζεται να βιώσουν την χειρουργική διόρθωσή της!

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν λειτουργικό πρόβλημα ρινός αλλά εμφανίζουν μια ευρεία ποικιλία αισθητικών παραπόνων για την μύτη τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει και να περιλαμβάνει μια πχ ελαφρώς γαμψή μύτη ή οξείες γωνίες κλπ. Σε περίπτωση διόρθωσης λειτουργικού προβλήματος σίγουρα απαιτείται χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής.
Στο Skin Medical Secrets με έγχυση υαλουρονικού οξέως FDA Approved μπορούν να διορθωθούν μικροατέλειες και έτσι το προφίλ σας και η μύτη σας να φαίνεται μικρότερη, πιο συμμετρική, πιο ελκυστική!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Είναι η επώδυνη η διαδικασία της ρινοπλαστικής χωρίς επέμβαση;
Το νοσηλευτικό προσωπικό θα εφαρμόσει στο σημείο αναισθητική κρέμα με λιδοκαΐνη για περίπου 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ελάχιστα ή καθόλου πόνο.

Μετά την θεραπεία μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου;
Φυσικά, ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του ενασχολήσεις την ίδια κιόλας μέρα, αφού είναι μηδαμινές οι περιπτώσεις δημιουργίας εκχυμώσεων!

Γιατί να δοκιμάσω ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο αντί για ρινοπλαστική επέμβαση;
Για πολλούς λόγους. Υπάρχουν ασθενείς, δίχως χρόνο ή το χρηματικό ποσό που απαιτείται για μια ρινοπλαστική και έπειτα είναι αναποφάσιστοι στην ιδέα ενός χειρουργείου. Το “Nose Job Without Operation” είναι μια καλή επιλογή για βελτίωση μικροατελειών αισθητικών στην συνολική σας επιθυμία για ένα πιο αρμονικό πρόσωπο, δεν είναι μη αναστρέψιμο και κοστίζει ελάχιστα έναντι ενός χειρουργείου.!

Με την έγχυση υαλουρονικού οξέως, λογικά, δεν θα κάνει την μύτη μου να φαίνεται μεγαλύτερη;
Όχι βέβαια. Η μύτη σας θα παραμείνει στο ίδιο μέγεθος και ενδεχομένως να φαίνεται και μικρότερη.

Είμαι κατάλληλος/η για ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο;
Η θεραπεία είναι αποτελεσματική για πολλούς τύπους ατελειών της ρινός. Για να είστε όμως σίγουροι ότι η διαδικασία αυτή είναι σωστή για σας, καλέστε μας για να προγραμματίσετε μια κλινική εξέταση και ενημέρωση όπου θα καθοριστεί εάν το nose job without operation θα σας προσδώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!