Υαλουρονικό οξύ

Με το πέρασμα του χρόνου και τις συνθήκες ζωής μας το δέρμα μας γίνεται πιο εύθραυστο και λιγότερο ελαστικό. Το πρόσωπό μας μπορεί να αλλοιωθεί από κάποιες ρυτίδες, να χάσει τον όγκο του και να μην είναι τόσο λαμπερό.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες αλλαγής του προσώπου μας είναι η μείωση περιεκτικότητας του δέρματός μας σε υαλουρονικό οξύ. Συστατικό στο οποίο οφείλεται η φυσική ενυδάτωση του προσώπου μας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που υπάρχει στον οργανισμό μας. Στις νεαρές ηλικίες υπάρχει άφθονο τόσο στο δέρμα μας, όσο και σε άλλα μέρη του σώματός μας, όπως στις αρθρώσεις, το οποίο όμως σταδιακά μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε για ενέσιμη θεραπεία παρασκευάζεται στο εργαστήριο, είναι μη ζωικής προέλευσης και επομένως υποαλλεργικό, σταθεροποιημένο, βιοδιασπώμενο και μοιάζει πολύ με αυτό που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά παρεμβάσεων στο πρόσωπο ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως να αναζωογονήσετε το δέρμα σας, να απαλύνετε τις ρυτίδες, να αυξήσετε τα ζυγωματικά σας ή ακόμα και να βελτιώσετε το περίγραμμα και τον όγκο του προσώπου ή και των χειλιών σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα ορατό και με μεγάλη διάρκεια.
Έτσι, ανάλογα με το τι επιθυμείτε να βελτιώσετε στο πρόσωπό σας μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω θεραπείες: 

Απάλειψη ρυτίδων
Ανάλογα με την ηλικία μας, τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε, ακόμα και με τις καθημερινές εκφράσεις του προσώπου μας, διαγράφονται στο πρόσωπό μας “γραμμές”/ρυτίδες οι οποίες μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές.

Αυτές οι «γραμμές» άλλοτε είναι πιο ανεπαίσθητες και άλλες φορές είναι αρκετά έντονες σε διάφορα σημεία του προσώπου.
Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέως για την απάλειψη και βελτίωση των ρυτίδων είναι μια δημοφιλής επιλογή που προσφέρει τη μείωση των σημαδιών γήρανσης του προσώπου βοηθώντας αποτελεσματικά στην απόκτηση ενός πιο λαμπερού και νεανικού προσώπου.

Αύξηση ζυγωματικών

Τα έντονα ζυγωματικά είναι συνώνυμα με την υγιή και νεανική όψη. Αντιθέτως, όταν είναι επίπεδα και χαλαρά δίνουν την εντύπωση ενός ηλικιωμένου και κουρασμένου προσώπου.

Η αύξηση των ζυγωματικών προτείνεται ολοένα και περισσότερο από τους πλαστικούς χειρουργούς στις γυναίκες κυρίως άνω των 40, ειδικά όταν εκείνες διαθέτουν από τη φύση τους έντονα μήλα και χρειάζονται πιο έντονες γραμμές.

Η τόνωση των ζυγωματικών επιτυγχάνεται με ενέσεις υαλουρονικού οξέος, καθώς πρόκειται για ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό το οποίο δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την αύξηση των ζυγωματικών μοιάζει με εκείνο που χρησιμοποιούμε για το γέμισμα των ρυτίδων, αλλά δεν είναι τόσο λεπτόρρευστο. Περιέχει στη σύνθεσή του ένα πιο «ισχυρό» μόριο του ίδιου υλικού, το οποίο χαρίζει περισσότερο όγκο και μεγαλύτερη διάρκεια.


Περίγραμμα – Αύξηση Όγκου Χειλιών

Τα χείλη και ειδικά το χαμόγελο γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής.
Με τη χρήση του υαλουρονικού οξέως υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη καθώς και να τονίσουμε το περίγραμμά τους με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς καμία επέμβαση.

Περίγραμμα Προσώπου – Liquid Lift

Η ενίσχυση του περιγράμματος του προσώπου μας επιτρέπει να επαναφέρουμε το γερασμένο πρόσωπο και να του χαρίσουμε μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη.

Με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου υαλουρονικού οξέος και με συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να βελτιώσουμε το οβάλ του προσώπου με μη επεμβατικό και ήπιο τρόπο.

Πρόκειται για μορφή υαλουρονικού οξέος μεγάλου μοριακού βάρους, κατάλληλη να ανακτήσει τις χαμένες γραμμές του προσώπου. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ενέσιμα εμφυτεύματα είναι πιο πυκνό και είναι ειδικά σχεδιασμένο να αποκαθιστά (γεμίζει) μεγαλύτερα ελλείμματα ιστού, ενώ συνεχίζει τη δράση του και σε βάθος χρόνου.