Λεύκανση πρωκτού

leykansi prwktouΑπαλλαγείτε από το ενοχλητικό σκούρο χρώμα στην ευαίσθητη περιοχή με 2 ως 3 συνεδρίες ανάλογα με τη περίπτωση. H λεύκανση του πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή του πρωκτού, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή άλλων παθολογικών αιτίων.

Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της. Με την πρωτοποριακή μας μέθοδο, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα φτάσετε στον χρωματισμό που σας ικανοποιεί, ακόμα και εάν έχετε στο μυαλό σας μια αξιοσημείωτη διαφορά προς το λευκότερο.

Η μέθοδος που ακολουθείται έχει εντυπωσιακά, όσο και μόνιμα, αποτελέσματα. Η επέμβαση βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες όπου η κάθε συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά.

Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού με τοπική αναισθησία. Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η λεύκανση του πρωκτού είναι μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Banner Medhair