H λεύκανση του αιδοίου αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου ή ακόμα και του περινέου, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή των τοκετών.

 

Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της. Με την πρωτοποριακή μας μέθοδο, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα φτάσετε στον χρωματισμό που σας ικανοποιεί, ακόμα και εάν έχετε στο μυαλό σας μια αξιοσημείωτη διαφορά προς το λευκότερο. Η μέθοδος που ακολουθείται έχει εντυπωσιακά, όσο και μόνιμα, αποτελέσματα.

 

Η επέμβαση βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε τρείς συνεδρίες. Η κάθε συνεδρία δεν ξεπερνάει τα 30-45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία.

 

Μετά την εφαρμογή του laser θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εντυπωσιακά.

Απαλλαγείτε από το ενοχλητικό σκούρο χρώμα στην ευαίσθητη περιοχή με 2 ως 3 συνεδρίες ανάλογα με τη περίπτωση. H λεύκανση του πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή του πρωκτού, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή άλλων παθολογικών αιτίων.

 

Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της. Με την πρωτοποριακή μας μέθοδο, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα φτάσετε στον χρωματισμό που σας ικανοποιεί, ακόμα και εάν έχετε στο μυαλό σας μια αξιοσημείωτη διαφορά προς το λευκότερο.

 

Η μέθοδος που ακολουθείται έχει εντυπωσιακά, όσο και μόνιμα, αποτελέσματα. Η επέμβαση βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες όπου η κάθε συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά.

 

Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού με τοπική αναισθησία. Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες.

 

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η λεύκανση του πρωκτού είναι μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συχνά οι γυναίκες που μπαίνουν στην εμμηνόπαυση ή μετά τη μητρότητα, αντιμετωπίζουν χαλάρωση στην εξωγεννητική περιοχή. Αυτό είναι κάτι που έχει επίπτωση στην ψυχολογία τους και κατ’ επέκταση και στην σεξουαλικότητά τους.

 

Σ’ αυτό έρχεται να δώσει τη λύση το fractional laser, το οποίο βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, όπου αποτελούνται οι ίνες του δέρματος, και καθιστούν το δέρμα σφιχτό και νεανικό. Το ίδιο ισχύει και στη γεννητική χώρα, όπου λόγω γήρατος, μητρότητας ή ορμονικών αλλαγών, δημιουργείται χαλάρωση, η οποία αντιμετωπίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό με το fractional.

 

Το fractional είναι μια νέα μέθοδος που εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα σημεία του σώματος αλλά και του προσώπου. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή θεραπεία, εντελώς ανώδυνη και αρκετά σύντομη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του κανονικά και άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η αυξητική των χειλέων του αιδοίου έχει στόχο την αποκατάσταση της υποτροφικής όψης τους, με σκοπό την επίτευξη μιας πιο θελκτικής εμφάνισης του αιδοίου γενικότερα. Αυτό μπορεί να γίνει με την ασφαλή χρήση του υαλουρονικού οξέως. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, διαρκεί κατά μέσο όρο 12 μήνες και είναι η ιδανική λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν μια γρήγορη και αποτελεσματική αλλαγή στην εμφάνισή τους.

 

Είναι μια διαδικασία συνοπτική, χωρίς φόβο για παρενέργειες και εντελώς ανώδυνη. Μετά την εφαρμογή μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας άμεσα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις ηλικίες. Στην εμμηνόπαυση όλα τα σημεία του σώματος χαλαρώνουν, έτσι και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων οι ιστοί χαλαρώνουν.

 

Οι εποχές μας όμως έχουν αλλάξει, το όριο ζωής έχει ανέβει και οι γυναίκες σήμερα στην εμμηνόπαυση είναι ακμαιότατες και νεότατες. Η χαλάρωση λοιπόν στην γεννητική χώρα μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μιας γυναίκας σε αυτές τις ηλικίες, όπως και την σεξουαλικότητά της.

 

H εποχή μας όμως, μας προσφέρει τα μέσα για να παραμείνουν οι γυναίκες νέες, λαμπερές και όμορφες ανάλογα πάντα με τις ανάγκες τους και τις δυνατότητές τους.

Η θεραπεία με PRP (platelet-rich plasma), αποτελεί μία νέα πολλά υποσχόμενη βιολογική λύση για την ανάπλαση των ιστών. Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, αποτελεί ένα αυτόλογο βιολογικό παράγοντα, που συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ανάπλαση της εξωγεννετικής περιοχής. Βοηθάει τον ιστό να ενυδατώθει και να αναζωογονηθεί.

 

Το PRP έχει σαν αποτέλεσμα να αναζωογονεί το δέρμα και να αναγεννά υγιή ιστό. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο αφού χρησιμοποιούμε το ίδιο μας το αίμα, το οποίο το φυγοκεντρούμε με αποτέλεσμα να διχωρίζονται τα συστατικά του αίματος χωρίς να καταστρέφονται τα αιμοπετάλια έπειτα προσθέτουμε τους αυξητικούς παράγοντες και στη συνέχεια εγχέεται εκ νέου στο σημείο.

 

Είναι μια μέθοδος γρήγορη, ανώδυνη και αποτελεσματική από την πρώτη κι όλας εφαρμογή. Είναι ιδανική για γυναίκες που μπαίνουν ή βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Οι εποχές άλλωστε έχουν αλλάξει και οι γυναίκες πια παραμένουν ακμαίες και δραστήριες σε αυτές τις ηλικίες με αποτέλεσμα να θέλουν να φροντίσουν και την περιοχή των γεννητικών οργάνων και να δείχνουν νέες και όμορφες.

 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας βοηθάει σε αυτό, αφού μας προσφέρει όλα εκείνα τα μέσα που μπορούν να μας “χαρίσουν” μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση.

Εάν έχετε χαλαρό δέρμα, κυτταρίτιδα σε μηρούς, γλουτούς ή μπράτσα, τη λύση έρχεται να δώσει το fractional laser. Πρόκειται για μια νέα επαναστατική μεθοδο που εισχωρεί να βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης που είναι υπεύθυνα για την σύσφιξη και επούλωση του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

Είναι μια διαδικασία ανώδυνη, απόλυτα σφαλής και σύντομη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Εάν συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες του σώματος, ανάλογα βέβαια και με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, όπως για παράδειγμα με μεσοθεραπεία PRP ή με μεσοθεραπεία λιπόλυσης ή σίσφυξης, τότε επιτυγχάνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ιδανικό είναι και για μεγαλύτερες ηλικίες, όπως στην περίοδο της εμμηνόπαυσης όπου οι ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν περισσότερο, με αποτέλεσμα να επηρεάζει την ψυχολογία και τη σεξουαλικότητα της γυναίκας. Η ζωή πια δεν τελειώνει σε αυτές τις ηλικίες, γιατι ο μεσος όρος ηλικίας έχει ανέβει και οι γυναίκες παραμένουν ακμαιότατες και δραστήριες.

 

Οι εποχές έχουν αλλάξει και προσφέρουν πια όλα εκείνα τα μέσα που βοηθούν την γυναίκα να φροντίσει τον εαυτό της και να παραμείνει νέα, όμορφη, και λαμπερή χωρίς να χανει την ταυτότητα της.