Η πορεία μου στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας μετρά πλέον πάνω από 15 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και να μαθητεύσω δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες οι οποίοι με δίδαξαν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα.

Αφότου αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην οποία εισήχθην από τους πρώτους, βρέθηκα στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας όπου και ολοκλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου ξεκινώντας και την ειδικότητα στην Παθολογία. Αργότερα προκειμένου να εκπληρώσω την βαθιά επιθυμία μου να ασχοληθώ με την Δερματολογία, επέλεξα την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας την οποία και εκτέλεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αργότερα στην Δερματολογική Κλινική Μελανωμάτων, Hornheide Munster υπό τον Prof. Hundeiher.

Αργότερα έκανα Μετεκπαίδευση στον τομέα της Δερματοχειρουργικής και του Laser στην κλινική Neukolln Berlin και στην Δερματολογική Κλινική Regensburg. Μάλιστα στην τελευταία εξασκήθηκα επιπλέον και στην Δερματοσκόπηση υπό τον Prof. Slotz. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Καθηγητές μου Prof. Berlien και Prof. Landthaler, οι οποίοι με δίδαξαν με την πολύτιμη εμπειρία τους και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μου.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκα ως συνεργάτης στο τμήμα Laser Δερματολογίας στο Ιατρικό Αθηνών. Ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα από το 2000 αντιμετωπίζοντας καθημερινά διάφορες παθήσεις με βάση πάντα τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των Θεραπειών. Με συνεχή προσπάθεια και αγάπη για το αντικείμενο μου έχω κατορθώσει να δέχομαι καθημερινά στο ιατρείο μου τόσο σταθερούς και παλιούς ασθενείς αλλά και νέα άτομα από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς είμαι μιλάω άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, όπως επίσης Ιταλικά και Ισπανικά.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να παρέχω Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ασφάλεια λαμβάνοντας υπόψη πάντα την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και τις ανάγκες του. Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας μου είναι ο σεβασμός στον ασθενή και το αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα απαλλαγμένο από κάθε υπερβολή.

Τέλος πιστεύω στην συνεχή εξέλιξη, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω, είτε σαν μέλος είτε σαν ομιλήτρια, σε όλα τα Εγχώρια και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια στον τομέα της Δερματολογίας, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser προκειμένου να είμαι σε θέση να παρέχω με ασφάλεια τις τελευταίες και πιο καινοτόμες λύσεις στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.