Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι

rinoplastiki xwris nysteriΗ πιθανότητα να φτιάξει κάποιος τη μύτη του χωρίς χειρουργείο, ακούγεται πολύ ελκυστική. Πιθανόν πολλοί να αναρωτιούνται εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. Κι όμως είναι. 

Κάποιες μύτες, μπορούν με πολύ εύκολο τρόπο να διορθωθούν χωρίς χειρουργείο, αλλά με χρήση ενέσιμων υλικών. Τα μειονέκτημα της μεθόδου είναι ότι κάτι ντέτοιο δεν είναι εφικτό για όλες τις μύτες, καθώς και ότι το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, αν και συνήθως είναι μακράς διάρκειας. Από την άλλη πλευρά όμως, η πιθανότητα για κάποιον να μπορέσει να διορθώσει το σχήμα της μύτης με μία διαδικασία δέκα λεπτών, χωρίς χειρουργείο και με πολύ μικρό κόστος, προσφέρει ασύγκριτα πλεονεκτήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Μαϊ 25

Υαλουρονικό οξύ

Με το πέρασμα του χρόνου και τις συνθήκες ζωής μας το δέρμα μας γίνεται πιο εύθραυστο και λιγότερο ελαστικό. Το πρόσωπό μας μπορεί να αλλοιωθεί από κάποιες ρυτίδες, να χάσει τον όγκο του και να μην είναι τόσο λαμπερό.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες αλλαγής του προσώπου μας είναι η μείωση περιεκτικότητας του δέρματός μας σε υαλουρονικό οξύ. Συστατικό στο οποίο οφείλεται η φυσική ενυδάτωση του προσώπου μας.

Διαβάστε περισσότερα: Μαϊ 25

Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση

Η «ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση» είναι μια μη επεμβατική μέθοδος με Υαλουρονικό Οξύ και ιδανική για όσους επιθυμούν μια πιο ελκυστική μύτη, ένα αρμονικό προφίλ, χωρίς να χρειάζεται να βιώσουν την χειρουργική διόρθωσή της!

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν λειτουργικό πρόβλημα ρινός αλλά εμφανίζουν μια ευρεία ποικιλία αισθητικών παραπόνων για την μύτη τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει και να περιλαμβάνει μια πχ ελαφρώς γαμψή μύτη ή οξείες γωνίες κλπ. Σε περίπτωση διόρθωσης λειτουργικού προβλήματος σίγουρα απαιτείται χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής.
Στο Skin Medical Secrets με έγχυση υαλουρονικού οξέως FDA Approved μπορούν να διορθωθούν μικροατέλειες και έτσι το προφίλ σας και η μύτη σας να φαίνεται μικρότερη, πιο συμμετρική, πιο ελκυστική!

Διαβάστε περισσότερα: Μαϊ 25

Κολπική σύσφιξη και αναζωογόνηση

kolpiki sysfiksiΟ φυσιολογικός τοκετός, η εμμηνόπαυση, η γήρανση και οι ορμονικές διαταραχές είναι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε κολπική χαλάρωση, με άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική απόλαυση. Μία σύγχρονη θεραπεία με Laser προσφέρει αναζωογόνηση του κόλπου και της ερωτικής ζωής.

Η απόλαυση της σεξουαλικής ζωής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από τους σημαντικότερους είναι η αίσθηση τη στιγμή της ερωτικής πράξης. Η πιθανή χαλάρωση του κόλπου μπορεί να αποδειχτεί αρκετή για να κρατήσει τελικά τους δύο συντρόφους σε απόσταση.

Η χαλάρωση του κόλπου είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες που έχουν βιώσει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού. Τις ώρες της γέννας, οι ιστοί του κόλπου διατείνονται και προκαλούνται βλάβες στα τοιχώματα και τους υποστηρικτικούς μυς, με αποτέλεσμα η περιοχή να χαλαρώνει και η αίσθηση κατά την ερωτική διείσδυση να περιορίζεται εφ’ εξής.

Διαβάστε περισσότερα: Μαϊ 25

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι;

Επιτέλους το όνειρο πολλών έγινε πραγματικότητα! Μπορούμε να κάνουμε λιποδιάλυση χωρίς να ξαπλώσουμε στο χειρουργικό τραπέζι, ακόμα και χωρίς να το αισθανθούμε!

Διαβάστε περισσότερα: Φεβ 20